Pasukan Inovasi dan Robotik MCKK Meraih 1 Gold dan 1 Silver dalam Seri Puteri Innovation Carnival 2016

Cyberjaya – 17 November 2016 - Pasukan inovasi MCKK yang disertai oleh Muhammad Najmi bin Abdul Rahim, Muhammad Izzad Danial bin Yusri Izzudin dan Muhammad Hamizan Fahmy bin Abd Halim telah berjaya merangkul ‘Gold Award’ manakala pasukan robotik yang disertai oleh Khairul Amirin bin Syahrean, Iskandar Zulkarnain bin Muhamat Baijuri dan Muhammad Danial Nurhakim bin Md Nazri berjaya merangkul ‘Silver Award’ dalam Seri Puteri Innovation Carnival 2016.

Terima kasih diucapkan kepada Encik Khalid bin Ali dan Encik Mohd Khaidzir bin Yusof sebagai guru pembimbing. Syabas dan tahniah diucapkan kepada pasukan inovasi dan robotik MCKK.