MCWO Royal Command Performance 2016 berlangsung dengan penuh gemilang di Dewan Firharmonik Petronas, KLCC

KLCC - 22 November 2016 - MCKK Foundation dengan kerjasama The Malay College Kuala Kangsar telah berjaya menganjurkan satu konsert istimewa, MCWO Royal Command Performance 2016 bertempat di Dewan Firharmonik Petronas, KLCC.

Turut sama memeriahkan acara ialah pasukan pemuzik daripada Tunku Kursiah Wind Ochestra dan Kolej Yayasan Saad Symphony Orchestra. Majlis juga turut menampilkan persembahan istimewa daripada YAM Tunku Zain Al-Abidin ibni Tuanku Muhriz. Konsert yang bertujuan untuk mengumpul dana bagi ketiga-tiga sekolah ini turut diserikan dengan keberangkatan tiba DYMM Paduka Seri Sultan Nazrin Muizzuddin Shah dan Raja Pemaisuri Perak Tuanku Zara Salim.

Ketiga-tiga buah pasukan orcestra telah memberikan persembahan terbaik hasil usaha keras mereka untuk mengekalkan standard persembahan berkualiti. Terima kasih diucapkan kepada semua pihak yang telah memberi sokongan kepada acara ini.