Maklumat Pendaftaran Tahun 2018

Maklumat Pendaftaran Tingkatan 1 Tahun 2018

Tahniah diucapkan kepada calon yang berjaya terpilih ke Tingkatan 1 The Malay College Kuala Kangsar untuk sesi persekolahan 2018. Berikut merupakan maklumat penting sebagai panduan kepada ibu bapa serta pelajar.

• Tarikh Pendaftaran: 10 Januari 2018 (Rabu)
  • Masa: 9.00 pagi
  • Tempat: Auditorium Tun Abdul Razak, MCKK

Sila muat turun panduan dan borang-borang yang dilampirkan. Borang-borang ini hendaklah diisi terlebih dahulu dan dibawa pada hari pendaftaran nanti.

Maklumat Pendaftaran Tingkatan 2,3,4 dan 5 Tahun 2018

Sukacita dimaklumkan bahawa sesi persekolahan 2018 bagi pelajar tingkatan 2 hingga tingkatan 5 akan bermula pada 02 Januari 2018 (Selasa). Para pelajar akan kembali ke sekolah dan mendaftar semula pada 01 Januari 2018 (Isnin) selewat-lewatnya jam 6.30 petang.

Bagi memudahkan ibu bapa untuk membuat pembayaran yuran, ibu bapa boleh berurusan dengan guru kelas masing-masing di Medan Pelajar, MCKK bermula jam 9.00 pagi sehingga 12.00 tengahari pada 1 Januari 2018 (Isnin).

Lihat / muat turun Senarai Yuran & Barangan Keperluan Koperasi 2018

Nota:

-Senarai Penempatan Asrama 2018 hanya akan dimaklumkan sejurus para pelajar membuat pendaftaran pada 01 Januari 2018.

-Kit untuk pendaftaran tingkatan 1 sesi 2018 akan dipaparkan pada 31 Disember 201705 Januari 2018, Jam 12 tengah hari

MINGGU SILATURRAHIM TINGKATAN 1 MCKK 1822

Aktiviti Januari 2018