Borang Maklumat Pelajar MCKK Yang Mempunyai Masalah Pembelajaran Secara ‘Remote Learning’ / Atas Talian

June 01, 2020

Pembelajaran secara ‘Remote Learning’ MCKK akan bermula sepenuhnya mulai 9 Jun 2020. Semua guru telah pun pulang ke tempat bertugas dan telah bersedia untuk melaksanakan pengajaran dari sekolah ataupun rumah.

Borang ini boleh diisi oleh pelajar untuk memaklum mengenai masalah yang dihadapi untuk mengikuti pembelajaran secara atas talian yang bakal dijalankan.

Data ini akan kami gunakan untuk membuat keputusan mengenai bentuk bantuan yang boleh diberikan kepada para pelajar agak semua pelajar MCKK dapat mengikuti sesi pembelajaran pada penggal persekolahan seterusnya.

Terima kasih.

Isi borang pada pautan berikut: https://forms.gle/3etwrSXJHnRaXViJ8