« All Events

Temasya Olahraga Tahunan 2024

23 August @ 8:00 am - 5:00 pm

Temasya Olahraga Tahunan 2024

Temasya Olahraga Tahunan Idris 2024 telah berlangsung dengan penuh kejayaan, dipenuhi dengan semangat dan keterujaan. Acara ini menampilkan pelbagai pertandingan yang mendebarkan, dari lari 100 meter hingga lontar peluru, yang berakhir dengan kemenangan cemerlang bagi Rumah Idris, yang menunjukkan kerjasama dan prestasi yang luar biasa.

Peserta dan penonton sama-sama merasakan suasana yang meriah dan penuh keceriaan. Aktiviti sampingan seperti permainan tradisional dan pameran seni menambah keseronokan, menjadikan hari tersebut tidak dapat dilupakan. Temasya ini bukan sahaja menggalakkan semangat bersaing tetapi juga mempereratkan hubungan antara pelajar dan guru. Semua orang pulang dengan senyuman dan kenangan yang berharga, merayakan kemenangan Rumah Idris yang layak!

4o mini

Date: